PRESCRIPTION JEUNESSE by SOTHYS – Γνωρίζατε ότι το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι 5 φορές λεπτότερο και λιγότερο προστατευμένο;

posted in: Beauty Blog | 0

Prescription Jeunesse™ by SOTHYS

Γνωρίζατε ότι το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι 5 φορές λεπτότερο
και λιγότερο προστατευμένο;
H φυσιολογία της περιοχής, σε συνδυασμό με την ανεπαρκή αιματική και λεμφική κυκλοφορία, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία των αντιαισθητικών μαύρων κύκλων και των οιδημάτων. Eπιπλέον, η συνεχής έκθεση των ματιών μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή κ.τ.λ. (μπλε ακτινοβολία) αποτελεί έναν ακόμα επιβαρυντικό παράγοντα που προκαλεί οξειδωτικό στρες και επομένως την πρόωρη γήρανση.
Επειδή λοιπόν τα μάτια προδίδουν την ηλικία μας,
μήπως ήρθε η στιγμή να δώσετε μια οριστική λύση;

Η SOTHYS δημιούργησε τη νέα σειρά ματιών PRESCRIPTION JEUNESSE™ χωρίς άρωμα, οφθαλμολογικά ελεγμένη και με σύνθεση που βασίζεται πάνω σε συστατικά νέας γενιάς (εκχύλισμα λιναρόσπορου, σύμπλεγμα ultra-regenerating) και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας.

Radiance cream for wrinkles – dark circles – puffiness
Ενισχυμένη κρέμα ματιών που καταπολεμά αποτελεσματικά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων. Με εξαιρετικά λεπτή υφή που μπορεί να μπει και πάνω στο κινητό βλέφαρο αλλά και στο μεσόφρυο και με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης:
Mείωση των μαύρων κύκλων -20%
Μείωση στο βάθος των ρυτίδων -15%
Μείωση των οιδημάτων -23%

 

 


Αnti-puffiness Cryo Roll-on
Roll-on άμεσης αποσυμφόρησης και ανακούφισης από τα ανεπιθύμητα οιδήματα, με τριπλή μεταλλική μπίλια που διευκολύνει την εφαρμογή. Μπορεί να μπει καθημερινά κάτω από τη Radiance cream, ή πάνω από το κινητό βλέφαρο ως μάσκα. Για ακόμα πιο δροσερό αποτέλεσμα μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο.
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους:
-86% μείωση των οιδημάτων
-22% μείωση στις σακούλες

 

 


Dark circle eraser
Concealer με λεπτή και βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα, με ενιαία απόχρωση που «φωτίζει» άμεσα το βλέμμα και κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα.
-18% μείωση στους μαύρους κύκλους μετά από χρήση 15 ημερών
-29% μείωση στους μαύρους κύκλους μετά από χρήση 20 ημερών

 

 
 

 

 
Εxpress eye patches
Express περιποίηση με ειδικά διαμορφωμένα patches βιοκυτταρικής σύνθεσης, που ελαχιστοποιούν τα ίχνη της κούρασης για άμεσο αποτέλεσμα φρεσκάδας, λείανσης και φωτεινότητας.
Αποτέλεσμα αποσυμφόρησης και λείανσης κατά 95%
Τα μάτια δείχνουν ορατά πιο νεανικά κατά 90%

 

 

 

 

Αν μάλιστα σας ενδιαφέρει να απολαύσετε μια μοναδική θεραπεία διάρκειας 45’ για ξεκούραση, αποσυμφόρηση και λάμψη που θα “σβήσει” τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών με τη βοήθεια της κρυοθεραπευτικής πορσελάνης, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη θεραπεία CRYO EYE PROFESSIONAL TREATMENT σε ένα από τα συνεργαζόμενα κέντρα αισθητικής.

https://prodermage.gr/συνεργάτες/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *