Εnergizing serum

Iσχυρό αποτοξινωτικό κοκτέϊλ με εξαιρετικά ελαφριά υφή, που ενεργοποιεί τη δράση των προϊόντων της καθημερινής περιποίησης, για την αύξηση της ζωτικότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο και τον λαιμό κάτω από την καθημερινή κρέμα περιποίησης. Περιέχει το δυναμικό εκχύλισμα από οργανικό elderberry, εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και αποτοξινωτικά πεπτίδια, για την απόλυτη προστασία από τις φθορές που προκαλεί η μόλυνση στην επιδερμίδα.

Depolluting youth cream

Εξισορροπιστική κρέμα του μικροβιώματος της επιδερμίδας, που διαταράσσεται από τις συνέπειες της μόλυνσης. Η δράση της αντιμετωπίζει τις καθημερινές επιθέσεις, προσφέρει λάμψη στην κουρασμένη και άτονη επιδερμίδα και περιορίζει σημαντικά τη φθορά από τους ρυπογόνους παράγοντες της ατμόσφαιρας. Mε εκχύλισμα από οργανικό elderberry, εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και αποτοξινωτικά πεπτίδια που θα αναζωογονήσουν άμεσα το δέρμα σας. Για πρωί και βράδυ, κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες.

Protecting depolluting essence

Eνσωματώστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν στην τελετουργία της καθημερινής σας περιποίησης, που λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα κατά της περιβαλλοντικής μόλυνσης. Με ειδικό ρύγχος που παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα προστασίας, θα “τυλίξει” την επιδερμίδα με ένα ενυδατικό πέπλο. Λίγες σταγόνες από αυτό το essence με τη μοναδική υφή στην παλάμη σας, αρκούν για να το απλώσετε στο πρόσωπο και τον λαιμό με ελαφρά χτυπηματάκια. Θα το χρησιμοποιήσετε την ημέρα μετά την κρέμα για προστασία, και το βράδυ πριν την κρέμα για να ενισχύσετε την προστατευτική ικανότητα της επιδερμίδας.

SOTHYS_Correcteur_energisant_instantane_fullsize

Instant energizing corrector

Προϊόν με εκπληκτική σύνθεση, που εκτός από τα βασικά συστατικά της σειράς (elderberry-αποτοξινωτικά πεπτίδια-ginseng), περιέχει χρωστικές σε μορφή κάψουλας για την άμεση κάλυψη όλων των ατελειών, με στόχο την ομοιογένεια της επιδερμίδας κάθε απόχρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και το λαιμό ως βάση του μακιγιάζ πριν την εφαρμογή του make-up, ή και από μόνο του για να “φωτίσει” το δέρμα σας και να του χαρίσει ομοιόμορφη λάμψη.

Energizing radiance ampoules
(μόνο στην καμπίνα – δεν είναι για μεταπώληση)

Αμπούλες ενεργοποίησης/λάμψης που δημιουργούν μια διάφανη μάσκα λείανσης/σύσφιξης. Εκτός από το εκχύλισμα οργανικού elderberry, το εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και τα αποτοξινωτικά πεπτίδια, περιέχει  εκχύλισμα beech bud και βιοίνες αμυγδάλου. Εφαρμόζεται μετά την κρέμα ημέρας και μπορεί να αναμειχθεί με το make-up για ένα άψογο αποτέλεσμα.