Για το περίγραμμα των ματιών

Εyelid lifting serum

Aνακτήστε 3 χρόνια νεότητας και αποκτήστε ξανά ένα νεανικό βλέμμα, με αυτό το ειδικό “διορθωτικό” προϊόν σε μορφή serum, κατά της πτώσης του άνω βλεφάρου. To γ-αμινοβουτυρικό οξύ μαζί με τα βιομιμητικά πεπτίδια που έχουν δράση “δεύτερου δέρματος”, ύστερα από 30 μέρες θα σας χαρίσουν ορατά αποτελέσματα, αρκεί να το εφαρμόσετε πρωί και βράδυ στο άνω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία προς τον κρόταφο. Χωρίς άρωμα.

Express eye patches

Eιδικά επιθέματα ματιών με βιοκυτταρική ενίσχυση, εκχύλισμα φρούτων του πάθους και παράγωγο βιταμίνης C για άμεσο αποτέλεσμα δροσιάς, λείανσης και λάμψης. “Διώχνουν” άμεσα την κούραση και επαναφέρουν την νεανική όψη στο βλέμμα σας. Τοποθετήστε τα σε καθαρό δέρμα με ελαφρές κινήσεις ώστε να εφαρμόσουν από την εσωτερική πλευρά των ματιών προς τα έξω. Αφήστε τα να δράσουν για 10’, αφαιρέστε τα επιθέματα και κάνετε μασάζ μέχρι να διεισδύσει η περίσσεια του προϊόντος.

Radiance cream for wrinkles-dark circles-pufiness

Κρέμα ματιών με συστατικά νέας γενιάς (εκχύλισμα λιναρόσπορου και ultra-regenerating complex) καταπολεμά αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες γύρω από το πόδι της χήνας, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες που κάνουν το βλέμμα να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Χωρίς άρωμα, μπορεί να εφαρμοστεί στο περίγραμμα των ματιών, στο κινητό βλέφαρο και στο μεσόφρυο για ένα ακαταμάχητο βλέμμα. Κατάλληλο και για όσους εκτίθενται στη μπλε ακτινοβολία.

Dark circle eraser

Μετά την κρέμα των ματιών και πριν το make-up σας, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα ακόμα πιο φωτεινό βλέμμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν με εκχύλισμα λιναρόσπορου, ultra-regenerating complex και βιταμίνη PP. H βελούδινη και ρευστή υφή του που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, είναι κατάλληλο για όλους τους χρωματικούς τόνους και χαρίζει λάμψη στη στιγμή. Κατάλληλο ακόμη και σαν touch up πάνω από το make-up κατά τη διάρκεια της μέρας.

Anti puffiness cryo roll-on

Ειδικά σχεδιασμένο για να διώχνει άμεσα τη κούραση και τα οιδήματα με σύνθεση από κόκκινη φύκη, εκχύλισμα λιναρόσπορου και ultra-regenerative complex. Εφαρμόστε το πιέζοντας ελαφρά την περιοχή των οιδημάτων με τις 3 ενσωματωμένες μεταλλικές μπίλιες της συσκευασίας από την εσωτερική πλευρά προς τα έξω. Για ακόμα καλύτερο αποσυμφορητικό και δροσερό αποτέλεσμα, συνίσταται η διατήρηση του προϊόντος στο ψυγείο.

Lip plumping serum

Εμπνευσμένο από την τεχνική lipofilling, αυτό το προϊόν σε μορφή serum περιέχει τριπεπτίδια, εκχύλισμα kombucha και σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος “ενέσιμου” τύπου, με στόχο τη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και την ανάκτηση του όγκου στα χείλη, για ένα 3D αποτέλεσμα. Απλώστε γύρω και πάνω στα χείλη πρωί και βράδυ. Χωρίς άρωμα.

Απαλή τονωτική λοσιόν

Εye and lip make-up removing fluid

Προϊόν με εκχύλισμα μολόχας για τον καθημερινό καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ των χειλιών και των ματιών, οφθαλμολογικά ελεγμένο (κατάλληλο για όσους φορούν φακούς επαφής), που αφαιρεί ακόμη και αδιάβροχα προϊόντα.