Ευαίσθητες επιδερμίδες

fluide_fondant_spa_2014_vsite

Soothing meltin fluid

Για την καθημερινή προστασία της κανονικής- μικτής επιδερμίδας που παρουσιάζει ευαισθησία. Σε μορφή fluid, περιέχει ενυδατικό σύμπλεγμα, φωσφολιπίδια σόγιας για προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και ιαματικό νερό από την πηγή SPA, για την καθημερινή εξισορρόπηση και τη βελτίωση της ανεκτικότητας της επιδερμίδας.

creme_veloutee_spa_2014_vsite_2

Soothing velvet cream

Για τις ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ξηρότητας, περιέχει ενυδατικό σύμπλεγμα, φωσφολιπίδα σόγιας για την προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και ιαματικό νερό από την πηγή SPA για την καθημερινή εξισορρόπηση και τη σταδιακή αποευαισθητοποίηση της επιδερμίδας.

Soothing SOS serum

Soothing SOS serum

Για άμεση ανακούφιση από τη μόνιμη ή την παροδική δυσάρεστη αίσθηση, χάρη στα εκχυλίσματα από καφέ φύκια και φύκια blue ageratum που καταπραΰνουν και περιορίζουν τη δράση των διαβιβαστών, για την καλύτερη αντιμετώπιση του ερεθισμού.

Νutri-soothing mask

Νutrisoothing mask

Μάσκα για την άμεση αντιμετώπιση της δυσάρεστης αίσθησης. Τυλίγει απαλά την  επιδερμίδα χάρη στην ιδιαίτερη υφή που έχει, με εκχύλισμα κόκκινων και blue ageratum φυκιών για την αποσυμφόρηση και την αντιμετώπιση του ερεθισμού, αλλά και ιαματικό νερό από την πηγή SPA, για την εξισορρόπηση και τη σταδιακή αποευαισθητοποίηση της επιδερμίδας.

Λιπαρές επιδερμίδες

Hydra-matt fluid

Hydramatt fluid

Πολύ ρευστή emulsion, με απορροφητικές πούδρες και βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα για ενυδατική και εξισορροπιστική δράση, που χαρίζει ματ όψη και προστασία.

Purifying serum

Purifying serum

Serum που αντιμετωπίζει άμεσα τις ατέλειες, χάρη στο εκχύλισμα ίριδας, το άλας ψευδαργύρου, το σύμπλεγμα βιταμίνης Α και άλλα ενεργά συστατικά με εξισορροπιστικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Repairing cream

Active cream

Kρέμα ανάπλασης για τις ατέλειες, με εκχύλισμα γλυκόριζας και βιοστιμουλίνες καλαμποκιού που προσφέρει ματ όψη, προστασία και εξισορρόπηση. Κατάλληλη για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.

Purifying two-clay mask

Mια ελαφριά κρεμώδης μάσκα από άργιλο δυο ειδών για τη μείωση των ατελειών και για ματ αποτέλεσμα. Ο πράσινος άργιλος απορροφά τις εκκρίσεις και ο λευκός άργιλος έχει απορροφητικές ιδιότητες, που σε συνδυασμό με το σαλικυλικό οξύ, βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του δέρματος. Για χρήση μια ή δυο φορές την εβδομάδα σε όλο το πρόσωπο, στην περιοχή του Τ, ή τοπικά.

Για ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες

Light cream

Clarte & Confort Light cream

Οι επιδερμίδες με ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες θα βρουν ανακούφιση και άνεση σε αυτήν την κρέμα που περιέχει σύμπλεγμα από πολυφαινόλες και μειώνει τις κοκκινίλες.

creme protective

Clarte & Confort Protective cream

Κρέμα για ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες με τάση ξηρότητας, με σύμπλεγμα από πολυφαινόλες, που μειώνει τους ερεθισμούς.

SOTHYS Organics

Sothys Greece | Revitalizing Emulsion | Organics ™ Line | Prodermage

Revitalizing emulsion

Λεπτόρευστη ενυδατική κρέμα που περιέχει σύμπλεγμα φυτικών οργανικών δραστικών συστατικών, χυμό σημύδας για ενυδάτωση και αναζωογόνηση, νερό ανθών λευκάγκαθου για καταπράυνση και τόνωση και εκχύλισμα alfalfa που δρα σαν ρετινόλη, για τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, τη μείωση της κούρασης, την ορατή λείανση των χαρακτηριστικών και την ακτινοβολία του δέρματος. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις ευαίσθητες. Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

Radiance mask

Κρεμώδης μάσκα με σύμπλεγμα φυτικών οργανικών δραστικών συστατικών, χυμό σημύδας, γλυκερίνη και πολυσακχαρίτες που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση με άμεση φρεσκάδα σε όλους τις επιδερμίδες ακόμα και τις ευαίσθητες. Απλώστε σε λεπτό στρώμα στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε να δράσει για 10’. Ξεβγάλετε και ολοκληρώστε με την κατάλληλη κρέμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα νύχτας σε λεπτό στρώμα για 10’ και στη συνέχεια να εφαρμοστεί μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.