NOCTUELLE by SOTHYS – Η απόλυτη σειρά περιποίησης νυκτός!

posted in: Beauty Blog | 0

NOCTUELLE by SOTHYS
Πώς μια “ωραία κοιμωμένη” μπορεί να παραμείνει όμορφη;

Ο νυχτερινός ύπνος αποτελεί μια φυσιολογική ανάγκη του οργανισμού για ξεκούραση αλλά και για “επιδιόρθωση” όλων των φθορών που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της μέρας από διάφορους παράγοντες (μόλυνση, επίδραση ηλιακής ακτινοβολίας, στρες, κάπνισμα, κ.τ.λ.). Η επάρκεια όσο και η έλλειψη του ύπνου “αποτυπώνονται” άμεσα στο πρόσωπό μας, με σημάδια όπως οι μαύροι κύκλοι, η θαμπή όψη, η κούραση και οι ενδείξεις της πρόωρης γήρανσης.

Επειδή το σύγχρονο lifestyle δεν μας βοηθά να «υπακούσουμε» στο βιολογικό μας ρολόι, η σύγχρονη κοσμετολογία, με τη βοήθεια των πολύτιμων συστατικών της φύσης αποτελούν τον “σύμμαχό” μας για την βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε το επόμενο πρωί να αντικρίσουμε μια καθαρή, λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα.

Νοctuelle TM Renovative night cream
Mας “προσέχει” όσο εμείς κοιμόμαστε!

Συστατικά όπως το έλαιο από το ιπποφαές με υψηλή θρεπτική και αντιοξειδωτική δράση, το θαλάσσιο κολλαγόνο που περιέχει ολιγοπεπτίδια, το κοκτέιλ 4 βιταμινών (Α, C, E και F) που βοηθά στην αναδόμηση του δέρματος αλλά και τα ΑΗΑ γλυκολικού οξέους, είναι μερικά μόνο από τα “μυστικά” αυτής της σύνθεσης που κάθε βράδυ, όλο και περισσότερο, απαλλάσσει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, ανανεώνει και προστατεύει τα κύτταρα και διεγείρει το κολλαγόνο για την αυτο-αναδόμηση των ιστών.

Extra tip: Το άρωμα αυτού του “μαγικού” προϊόντος είναι μελετημένο ώστε να μας χαλαρώνει και να μας προετοιμάζει για έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο!

 

 

 

Και για τους λάτρεις της περιποίησης, η Sothys προτείνει μια “επαγγελματική” τεχνική εφαρμογής για πιο γρήγορα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα!

 

 

 

Renovative micro-capsules
Μόνο για τους skin addicts!

“Μεταμορφώστε” το δέρμα σας σε λίγες μόνο μέρες προσθέτοντας στη βραδινή καθημερινή ρουτίνα τις νέες μικροκάψουλες με συμπυκνωμένη καθαρή βιταμίνη C 20%! Η αποδεδειγμένη δράση τους στην αντιγήρανση, στη σύσφιξη, στη καταπολέμηση των ρυτίδων και την αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων τις κάνει μοναδικές, ενώ θα λατρέψετε τη βελούδινη υφή και την υπέροχη αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα.

Δοκιμάστε τις για 60 συνεχείς μέρες (1 συσκευασία) και ολοκληρώστε με το serum και αν είναι απαραίτητο, τη συνηθισμένη σας κρέμα και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!
Χωρίς άρωμα, με φυτική βάση και 100% βιοδιασπώμενη συσκευασία – πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον!

 

 

Για περισσότερα, απευθυνθείτε στους συνεργάτες μας:
https://prodermage.gr/συνεργάτες/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *