Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και οι καθημερινές “επιθέσεις” υποβάλλουν το δέρμα σε σκληρή δοκιμασία. Η ανανέωσή του κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι σημαντική για την διατήρηση της νεανικότητάς του.
Η Sothys επέλεξε για τη σειρά Noctuelle ™ δραστικά συστατικά νέας γενιάς με υψηλή αποτελεσματικότητα ώστε το πρωί το δέρμα να εμφανίζεται ορατά ανανεωμένο, ξεκούραστο, νεότερο και πιο ακτινοβόλο.

Renovative night cream

Η απαλή υφή της που “λιώνει” και αγκαλιάζει την επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το χαλαρωτικό της άρωμα, θα προσφέρουν ορατή ανανέωση χάρη στο έλαιο ιπποφαούς με την αναγεννητική και προστατευτική του δράση, την άλγη jania rubens που διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, το κοκτέιλ βιταμινών A, C, E, και F που αναδομεί το δέρμα, το γλυκολικό οξύ που ανανεώνει την επιδερμίδα και τα οργανικά μπουμπούκια φραγκοστάφυλου που προσφέρουν καλύτερη οξυγόνωση. Απλώστε το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε παχύ στρώμα για ένα μασάζ ξεκούρασης με τη χρήση της αποκλειστικής τεχνικής εφαρμογής της Sothys. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και της ευαίσθητης.

Renovative micro-capsules

Μοναδικές μικρο-κάψουλες 100% βιοδιασπώμενες, με φυτική βάση, προσφέρουν την ακριβή δόση καθαρής Βιταμίνης C (20%) στο δέρμα και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα πάνω στην ακτινοβολία και την ορατή μείωση όλων των ενδείξεων της γήρανσης. Αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δραστικό συστατικό για το δέρμα που προάγει την παραγωγή του κολλαγόνου, βελτιώνει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνει τις σκούρες κηλίδες. Απλώστε κάθε βράδυ σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Ολοκληρώστε με τον κατάλληλο ορό και κρέμα.

Retinol Resurfacing Μicrocapsules

Μοναδικές μικροκάψουλες φυτικής βάσης και 100% βιοδιασπώμενες που περιέχουν καθαρή ρετινόλη (0,15%) και βοηθούν στην μείωση της εμφάνισης όλων των ενδείξεων γήρανσης όπως η λείανση των ρυτίδων, η σύσφιξη του δέρματος και η αποκατάσταση της ελαστικότητας και του τόνου. Απλώστε κάθε βράδυ για 2 μήνες σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Ολοκληρώστε με τον κατάλληλο ορό και κρέμα.