Πώς μπορεί ένα ποιοτικό προϊόν ομορφιάς να βοηθήσει στο αποτελεσματικό αδυνάτισμα

posted in: Beauty Blog | 0

Το Essential Slimming Care κάνει αυτό που υπόσχεται: θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας!

 

Το καλοκαίρι απέχει μόνο λίγους μήνες και πολλοί σκεφτόμαστε ήδη πώς θα κάνουμε πιο κομψή την εμφάνισή μας στη παραλία.

Για το λόγο αυτό η Sothys δημιούργησε ένα εξαιρετικό προϊόν, το Essential Slimming Care, ένα πραγματικό σύμμαχο για το αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Με αποδεδειγμένη δράση, αφού μετά από χρήση 30 ημερών, παρατηρήθηκε απώλεια πόντων έως και 2.5 εκατοστά, ενώ τα αποτελέσματα παρέμειναν σταθερά και μετά το τέλος της θεραπείας.

Το Essential Slimming Care περιέχει ενεργά συστατικά τα οποία προωθούν τη λιποδιάλυση, επιβραδύνουν και περιορίζουν τη λιπογένεση, και βελτιώνουν την όψη του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:

  • Καφεΐνη με 8.9% δραστικότητα, συνδυασμό 8% βιοκατευθυνόμενης καφεΐνης και 0.9% βραζιλιάνικου τσαγιού, που ενισχύουν τη λιποδιάλυση.
  • Εκχύλισμα πράσινου καφέ από το ινδικό φυτό, Coffea Arabica, το οποίο δρα σε υποδοχείς που εσωτερικεύουν το λίπος με σκοπό να αναστείλλουν τη δράση τους . Με αυτό το τρόπο τα τριγλυκερίδια δεν εισέρχονται και δεν αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα.
  • Εκχύλισμα από Astragalus membranaceus με προέλευση από την Κίνα, τη Σιβηρία ή τη Μογγολία που είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, με δυνατότητα μείωσης της διαφοροποίησης των λιποκυττάρων, ώστε να περιορίζεται η δημιουργία νέων λιποκυττάρων.
  • Σύμπλεγμα βοτάνων το οποίο δρα θετικά στην αύξηση της διαπερατότητας των τριχοειδών αγγείων προκειμένου να προκαλέσει αποσυμφόρηση και να προωθηθεί η απομάκρυνση του λίπους.

Το Essential Slimming Care συμπεριλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω συστατικά κάνει αυτό που υπόσχεται: θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *