Γιατί και πότε μπορώ να ξεκινήσω περιποιήσεις peeling στην αισθητικό μου;

posted in: Beauty Blog | 0

Νέα επιδερμίδα που θα αγαπήσετε από τη πρώτη στιγμή!

Η υγεία της επιδερμίδας μας αντανακλά τη διάθεσή μας και είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί σε εμάς ο συνομιλητής μας. Αποτελεί την υπογραφή της γοητείας μας και της απόδειξης της αγάπης και της φροντίδας προς τον εαυτό μας. Παρ’ όλα αυτά, παράγοντες όπως το κάπνισμα, το στρες, η έλλειψη ύπνου, η ατμοσφαιρική μόλυνση, η κακή διατροφή στέκονται εμπόδιο σε μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Τα επιδερμικά μας κύτταρα ασφυκτιούν και αφυδατώνονται, το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητά του, γερνά πρόωρα, και γίνεται πιο ευαίσθητο στις εξωτερικές επιθέσεις.

Καθώς αποχαιρετούμε το καλοκαίρι,σας προτείνουμε περιποιήσεις peeling που συνδυάζουν την διάγνωση των αναγκών σας από την αισθητικό της SOTHYS με την ιατρική προσέγγιση του προβλήματος για ορατή ανανέωση της επιδερμίδας που θα αποκτήσει έτσι άμεσα και με ασφάλεια νεανική όψη και λάμψη.
Είναι η ιδανική λύση για τις κουρασμένες επιδερμίδες με άτονη, τραχιά όψη που εμφανίζουν τις πρώτες ενδείξεις της γήρανσης, αλλά και για τις λιπαρές,ασφυξιακές επιδερμίδες με ατέλειες.

Η περιποίηση RESURFACING PEELING της SOTHYS δεν επιτυγχάνει μόνο μια απλή απολέπιση αλλά περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά στάδια με διαφορετικό στόχο:
   Την αποτοξίνωση της επιδερμίδας όπου με τη βοήθεια μικροκρυστάλλων κορουνδίου απομακρύνονται τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και οι ρύποι, και το δέρμα αρχίζει να αναπνέει ξανά.

   Την επιφανειακή αναδόμηση που ενεργοποιείται με τον βέλτιστο συνδυασμό γλυκολικού οξέος (20%) και σαλικυλικού οξέος, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανανεώνονται και αποκτούν λεία και απαλή όψη.

   Την αναζωογόνηση χάρη στο έλαιο jojoba, την αλλαντοίνη και το σύμπλεγμα H2CR με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Τα λιπίδια και το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας αποκαθίστανται και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ισορροπία της.

   Την οξυγόνωση, που αποτελεί και το τελευταίο στάδιο της περιποίησης κατά το οποίο εφαρμόζεται ειδική μάσκα εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά που θα χαρίσει λάμψη αλλά και θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας.

Η περιποίηση RESURFACING PEELING της SOTHYS υπόσχεται ότι θα σας χαρίσει μια νέα επιδερμίδα που θα αγαπήσετε από τη πρώτη στιγμή!

Δείτε το σχετικό video:
https://prodermage.gr/τελετουργίες-περιποίησης/τελετουργίες-περιποίησης/ανανέωση-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *