Για το περίγραμμα των ματιών

energizing roll-on

Για τη καταπολέμηση των οιδημάτων –energizing roll on

Aυτό το roll-on με το μεταλλικό applicator ενεργεί αφήνοντας μια λεπτή στρώση gel,  είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των οιδημάτων στη περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τη χαλάρωση των άνω βλεφάρων βελτιώνοντας την σύνθεση του κολλαγόνου και ενισχύει τη μικρο-κυκλοφορία.Οι περισσότεροι χρήστες διαπίστωσαν υποχώρηση των οιδημάτων κατά 26% μετά από 1 ώρα χρήσης.

Multi-action eye contour

Multiaction eye contour

Προϊόν με εξαιρετικά φίνα υφή για την καταπολέμηση των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων. Εφαρμόστε το προϊόν στο περίγραμμα των ματιών, (όχι στο κινητό βλέφαρο) από την εσωτερική γωνία προς τα έξω και στην περιοχή του μεσόφρυδου. Οι ρυτίδες απαλύνονται σημαντικά, οι μαύροι κύκλοι βελτιώνονται και τα οιδήματα υποχωρούν.

Dark circle eraser

Dark circle eraser

Ειδικό καλυπτικό προϊόν με χρώμα και υφή πούδρας εμπλουτισμένο με βιταμίνη PP που ταυτόχρονα δρα για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Μετά από συστηματική χρήση 15 ημερών  οι μαύροι κύκλοι βελτιώνονται σημαντικά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδων.

Απαλή τονωτική λοσιόν

Eye and lip make-up removing fluid

Εye and lip make-up removing fluid

Προϊόν με εκχύλισμα μολόχας για τον καθημερινό καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ των χειλιών και των ματιών, οφθαλμολογικά ελεγμένο (κατάλληλο για όσους φορούν φακούς επαφής),  που αφαιρεί ακόμη και αδιάβροχα προϊόντα.