Ευαίσθητες επιδερμίδες

fluide_fondant_spa_2014_vsite

Soothing meltin fluid

Για την καθημερινή προστασία της κανονικής- μικτής επιδερμίδας που παρουσιάζει ευαισθησία. Σε μορφή fluid, περιέχει ενυδατικό σύμπλεγμα, φωσφολιπίδια σόγιας για προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και ιαματικό νερό από την πηγή SPA, για την καθημερινή εξισορρόπηση και τη βελτίωση της ανεκτικότητας της επιδερμίδας.

creme_veloutee_spa_2014_vsite_2

Soothing velvet cream

Για τις ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ξηρότητας, περιέχει ενυδατικό σύμπλεγμα, φωσφολιπίδα σόγιας για την προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και ιαματικό νερό από την πηγή SPA για την καθημερινή εξισορρόπηση και τη σταδιακή αποευαισθητοποίηση της επιδερμίδας.

Soothing SOS serum

Soothing SOS serum

Για άμεση ανακούφιση από τη μόνιμη ή την παροδική δυσάρεστη αίσθηση, χάρη στα εκχυλίσματα από καφέ φύκια και φύκια blue ageratum που καταπραΰνουν και περιορίζουν τη δράση των διαβιβαστών, για την καλύτερη αντιμετώπιση του ερεθισμού.

Νutri-soothing mask

Νutrisoothing mask

Μάσκα για την άμεση αντιμετώπιση της δυσάρεστης αίσθησης. Τυλίγει απαλά την  επιδερμίδα χάρη στην ιδιαίτερη υφή που έχει, με εκχύλισμα κόκκινων και blue ageratum φυκιών για την αποσυμφόρηση και την αντιμετώπιση του ερεθισμού, αλλά και ιαματικό νερό από την πηγή SPA, για την εξισορρόπηση και τη σταδιακή αποευαισθητοποίηση της επιδερμίδας.

Λιπαρές επιδερμίδες

Hydra-matt fluid

Hydramatt fluid

Πολύ ρευστή emulsion, με απορροφητικές πούδρες και βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα για ενυδατική και εξισορροπιστική δράση, που χαρίζει ματ όψη και προστασία.

Purifying serum

Purifying serum

Serum που αντιμετωπίζει άμεσα τις ατέλειες, χάρη στο εκχύλισμα ίριδας, το άλας ψευδαργύρου, το σύμπλεγμα βιταμίνης Α και άλλα ενεργά συστατικά με εξισορροπιστικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Repairing cream

Active cream

Kρέμα ανάπλασης για τις ατέλειες, με εκχύλισμα γλυκόρριζας και βιοστιμουλίνες καλαμποκιού που προσφέρει ματ όψη, προστασία και εξισορρόπηση. Κατάλληλη για τις μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.

ANTI-AGEING ESSENTIAL AMPOULES
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Eνας μοναδικός συνδυασμός από πολυφενόλες του δέντρου  Argan  με ελλαγικό οξύ για τη καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και τον περιορισμό των ορατών ενδείξεων της γήρανσης της επιδερμίδας και υαλουρονικό οξύ για ένα αποτέλεσμα ενυδάτωσης – λείανσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας.Σε πρακτική συσκευασία πλαστικών φιαλιδίων 7 x 1ml.

Εφαρμόστε τις πριν από το συνηθισμένο serum και τη κρέμα.

BRIGHTENING ESSENTIAL AMPOULES
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΛΑΜΨΗΣ

Ενα σύμπλεγμα από 6 διαφορετικά φυτά μεταξύ των οποίων το σταφύλι,η σαξιφράγια, το ακτινίδιο κλπ σε συνδυασμό με γλυκολικό οξύ και εκχύλισμα από φραγκόσυκο για μια καθημερινή ήπια απολέπιση που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας μια λαμπερή και ομοιογενή επιδερμίδα.Σε πρακτική συσκευασία πλαστικών φιαλιδίων 7 x 1ml.

Εφαρμόστε τις πριν από το συνηθισμένο serum και τη κρέμα.

OXYGENATING ESSENTIAL AMPOULES
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ

Για τη διατήρηση μιας δροσερής επιδερμίδας με υγιές ροδαλό χρώμα, οι αμπούλες οξυγόνωσης περιέχουν ένα βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα εκχυλίσματος σόγιας , αμαμελίδας και βιταμίνης Β8, που διατηρεί και βελτιώνει τη κυτταρική ισορροπία. Σε πρακτική συσκευασία πλαστικών φιαλιδίων 7 x 1ml.

Εφαρμόστε τις πριν από το συνηθισμένο serum και την κρέμα.

Για ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες

Light cream

Clarte & Confort Light cream

Οι επιδερμίδες με ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες θα βρουν ανακούφιση και άνεση σε αυτήν την κρέμα που περιέχει σύμπλεγμα από πολυφαινόλες και μειώνει τις κοκκινίλες.

creme protective

Clarte & Confort Protective cream

Κρέμα για ευρυαγγείες και διάχυτες ερυθρότητες με τάση ξηρότητας, με σύμπλεγμα από πολυφαινόλες, που μειώνει τους ερεθισμούς.

HYDRA PROTECTIVE SOTHYS

Gentle emulsion

Gentle Emulsion

Ενυδατική κρέμα με απαλή υφή που ενισχύει την προστασία του δέρματος, με εκχύλισμα chaparral για κανονικές-μικτές επιδερμίδες.

Protective cream

Protective cream

Kρέμα προστασίας που προσφέρει ενυδάτωση και θρεπτικά στοιχεία χάρη στο βούτυρο shea που περιέχει, εξισορροπώντας τις ανάγκες των κανονικών-μικτών επιδερμίδων.