Ιlluminating Facial Cleanser

Για τον καθημερινό καθαρισμό όλων των τύπων δέρματος, ένα προϊόν σε μορφή κρεμώδους gel που μετατρέπεται σε ένα πλούσιο γαλάκτωμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση και βοηθά στη μείωση των σκούρων κηλίδων. Περιέχει οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, σταθεροποιημένη βιταμίνη C, κιτρικό οξύ και φερουλικό οξύ σε μορφή κάψουλας.Απλώστε πρωί και βράδυ σε νωπό δέρμα, δουλέψτε και ξεβγάλετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεβγάλετε σχολαστικά. Για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της χρήσης προτείνουμε να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο ή να προστατεύετε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο αντιηλιακό.

Illuminating Essence

Με τριπλή δράση, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθά στην αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων, ενυδατώνει και ανανεώνει τη λάμψη του δέρματος. Ανάμεσα στα συστατικά που ξεχωρίζουν είναι το οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, η σταθεροποιημένη βιταμίνη C, το φερουλικό οξύ σε μορφή κάψουλας, η νιασιναμίδη, τα ολιγοσακχαρίδια φραγκόσυκου και το σύμπλεγμα Hydra-plumping.Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, πριν τη χρήση της κρέμας ή του serum. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια.

Flawless Complexion Serum

Ορός για όλους τους τύπους δέρματος που αντιμετωπίζει τόσο τις πρόσφατες όσο και τις χρόνιες σκούρες κηλίδες. Με τη καθημερινή χρήση, τόσο η ένταση όσο και το μέγεθος των κηλίδων σταδιακά υποχωρούν. Πρόκειται για ένα πλούσιο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών όπως το οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, η κόκκινη άλγη, το παράγωγο αζελαϊκού οξέος, η σταθεροποιημένη βιταμίνη C, το φερουλικό οξύ σε μορφή κάψουλας, η νιασιναμίδη, το κιτρικό οξύ και το εκχύλισμα ίριδας. Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά σε κάθε κηλίδα για πιο στοχευμένη δράση. Ιδανικά, συνεχίστε με την Flawless complexion cream. Να μην εφαρμόζεται σε ευερέθιστο δέρμα ή δέρμα με βλάβες. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε αμέσως την εφαρμογή. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό προϊόν και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Flawless Complexion Cream

Ελαφριά κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος με διπλή δράση τόσο στην αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων όσο και στη γήρανση του δέρματος αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, με αποτέλεσμα που διαρκεί. Τα ενεργά συστατικά της όπως το οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, το παράγωγο αζελαϊκού οξέος, η σταθεροποιημένη βιταμίνη C, το φερουλικό οξύ σε μορφή κάψουλας, η νιασιναμίδη και το σύμπλεγμα Hydra-plumping, χαρίζουν ελαφριά υφή και άμεση αποτελεσματικότητα.Απλώστε πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Συνεχίστε με την Protective youth fluid SPF50 για μέγιστη προστασία ενάντια στην φωτογήρανση.

Illuminating mask

Απαλή μάσκα για όλους τους τύπους δέρματος, διώχνει τα σημάδια της κούρασης και “φωτίζει” την επιδερμίδα, χάρη στο οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, τη σταθεροποιημένη βιταμίνη C, το φερουλικό οξύ σε μορφή κάψουλας και τη μπιζαμπολόλη που περιέχει. Απλώστε δύο φορές την εβδομάδα σε καθαρό και στεγνό δέρμα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σαν μάσκα χεριών. Αφήστε τη για 15 λεπτά και ξεβγάλετε καλά. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό προϊόν και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Protective Youth Fluid SPF 50

Ο καθημερινός σας σύμμαχος για τη προστασία απέναντι στην UV ακτινοβολία, την πρόληψη σχηματισμού σκούρων κηλίδων και τη φωτογήρανση, για μια νεανική επιδερμίδα όλο το χρόνο. Στην καρδιά αυτού του λεπτόρρευστου προϊόντος βρίσκονται συστατικά όπως το οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, η νιασιναμίδη, το σύμπλεγμα Hydra-plumping και τα φίλτρα UVA – UVB.Απλώστε κάθε πρωί στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια μετά την κρέμα φροντίδας. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια. Επαναλάβετε τακτικά. Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα.