Complexion perfector

Complexion perfector

Ένα μοναδικό προϊόν που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και καλύπτει αποτελεσματικά τους διεσταλμένους πόρους των ώριμων επιδερμίδων που εμφανίζονται με την πάροδο της ηλικίας λόγω της έλλειψης ελαστικότητας. Χάρη στις πολυφενόλες από το φυτό Rosa Multiflora και τα μικροσφαιρίδια που χαρίζουν ματ όψη ,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν μετά από την κρέμα και πριν το make up σαν  primer, για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ και να έχετε μια άψογη επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους.

Concealer pencil

Concealer pencil

Ειδικό μολύβι για την κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας (κοκκινίλες και κηλίδες). Χρησιμοποιείστε το πριν το make up  και ανανεώστε τη χρήση του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Teint mat – Skin Perfector Foundation

Make up για τις λιπαρές επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους που χαρίζει εξαιρετική κάλυψη με αποτέλεσμα πούδρας και χαρίζει ματ όψη.

Teint naturel – Glowing Hydrating Foundation

 Make up που φωτίζει την επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα χάρη στο εκχύλισμα boletus 1055 που περιέχει.

Teint satiné – Age-Defying Foundation

Make up με ρευστή υφή, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, κατάλληλη για τις ώριμες επιδερμίδες, με άμεσο αποτέλεσμα λείανσης.

Illuminating trio

Illuminating trio

Ανάλογα με το look που θέλετε να πετύχετε, το προϊόν αυτό είναι πολλαπλής χρήσης, ως bronzer, ρουζ ή σαν βάση και highlighter για τα μάτια. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Bronzing powder

Χαρίζει όψη ηλιοκαμένης επιδερμίδας όλο το χρόνο και χάρη στις microporous πούδρες που περιέχει, απορροφά την λιπαρότητα για ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα.