Τα οφέλη της ενυδάτωσης για την επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι

posted in: Beauty Blog | 0

Ανακαλύψτε τη δράση του 3πλού υαλουρονικού οξέος!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό του σώματός μας (γύρω στο 65%) αποτελείται από νερό που δίχως άλλο είναι απαραίτητο για τη ζωή.

Η υγρασία είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επιδερμίδα και άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία και την ομορφιά της. Ανεξάρτητα από την ηλικία μας, το δέρμα μας διψάει για ενυδάτωση για να διατηρήσει την απαλότητα και τα λεία χαρακτηριστικά της.

Καθημερινά, το δέρμα μας έρχεται αντιμέτωπο με τον ήλιο, τη ζέστη, τον αέρα, τη μόλυνση, τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας, συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά προκειμένου να διατηρήσει τη νεανικότητά του. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι, όπου έχουμε ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα μας με πολύωρη έκθεση στον ήλιο, η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Ανακαλύψτε τη δράση του 3πλού υαλουρονικού οξέος για να «ξεδιψάσετε» με τον πιο σίγουρο, άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο την επιδερμίδα σας.
Η σειρά Hydra 3Ha της SOTHYS, με τη καινοτόμο σύνθεσή της συνδυάζει το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους (HMW Ha) για επιφανειακή δράση , με το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους (LMW Ha) για μεγαλύτερη διείσδυση καθώς και το εκχύλισμα boletus 1055, το οποίο ενεργοποιεί τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος που ενυπάρχει στο δέρμα μας για δράση που διαρκεί περισσότερο.

Και πώς γίνεται αυτό;
1-3 επισκέψεις στην αισθητικό της SOTHYS αρκούν για να απολαύσετε την εντατική θεραπεία ενυδάτωσης Hydra 3Ha. Θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη τελετουργία ενυδάτωσης που θα εξισορροπήσει την επιδερμίδα σας από τη πρώτη συνεδρία!

Δεν θα παραλείψετε βέβαια και τη καθημερινή φροντίδα για το σπίτι με τη χρήση της σειράς Hydra youth 3Ha :

   Hydrating youth cream για κανονικές/μικτές επιδερμίδες
   Hydrating youth comfort cream για ξηρές επιδερμίδες
   Intensive hydrating serum για εντατική ενυδάτωση
   Hydra-smoothing mask για την εξαιρετική συμπληρωματική της δράση

Η SOTHYS γίνεται έτσι ο καλύτερος σύμμαχος στην ενυδάτωση και την εξισορρόπηση της επιδερμίδας σας!
Για περισσότερα https://prodermage.gr/?page_id=290
Δείτε το video https://prodermage.gr/?page_id=747

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *