Η σημασία της φροντίδας της επιδερμίδας μετά τον ήλιο

posted in: Beauty Blog | 0

 

Eχουμε τη τύχη να ζούμε σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου.

Αναμφισβήτητα, ο ήλιος έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας, γιατί πέρα από το μπρούτζινο χρώμα που αποκτά η επιδερμίδα μας, συμβάλλει στη σύνθεση της βιταμίνης D, μας φτιάχνει αποδεδειγμένα τη διάθεση και βοηθάει τη κεράτινη στιβάδα να γίνει πιο πυκνή ενισχύοντας έτσι την άμυνά της.

Δυστυχώς όμως, η έκθεση στον ήλιο επιφυλάσσει ταυτόχρονα και  αρκετούς κινδύνους – το οξειδωτικό στρες, οι φθορές στο DNA των επιδερμικών κυττάρων, ο καρκίνος του δέρματος είναι σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η προστασία μας από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της έκθεσής μας είναι πλέον επιτακτική.

Η SOTHYS έχει δημιουργήσει μια σειρά τριών προϊόντων που υπόσχονται την ιδανική αfter sun φροντίδα της επιδερμίδας που θα αναδείξει καλύτερα το μαύρισμά σας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • After-sun anti-aging treatment 50 ml, κρέμα – σύμμαχος για όλους τους τύπους δέρματος για τη διατήρηση της νεανικότητας μετά την έκθεση στον ήλιο. Εμπλουτισμένη  με αντιοξειδωτικά συστατικά, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σα κρέμα νυκτός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες .
  • After-sun refreshing body lotion 125ml, που καταπραΰνει , ανακουφίζει την επιδερμίδα και μπορεί να αντικαταστήσει το συνηθισμένο  γαλάκτωμα σώματος
  • Ηair & body Shimmering oil 100 ml, ένα έλαιο από βούτυρο shea που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας στη περιοχή του ντεκολτέ και των ώμων χάρη στις ιριδίζουσες πέρλες που περιέχει , αλλά και θα προστατεύσει τις άκρες των μαλλιών σας που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο.

Και τα τρία αυτά προϊόντα περιέχουν CelligentΤΜ, ένα συνδυασμό από τρια ενεργά συστατικά (αίθυλο-φερούλιο, καρνοσολικό οξύ, και μονοφωσφορική ουριδίνη). Το CelligentΤΜ  μειώνει τις φθορές στο DNA και προστατεύει τα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας και ενισχύει την αναγέννηση του δερμικού ιστού.

Ειδικότερα το After-sun anti-aging treatment και το After-sun refreshing body lotion περιέχουν εκχύλισμα λυγαριάς και ακετυλοτυροσίνη τα οποία διεγείρουν και προωθούν τη παραγωγή μελανίνης για ένα μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. Το After-sun anti-aging treatment περιέχει επιπλέον εκχύλισμα από λυκείο, ένα κινέζικο δένδρο, με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Περισσότερα για την αντιηλιακή σειρά SOTHYS στο https://prodermage.gr/?page_id=650