Η PRODERMAGE έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει στους επαγγελματίες της ομορφιάς που διαρκώς αναζητούν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις πιο πρωτοποριακές και αξιόπιστες μεθόδους και προϊόντα για την αντιμετώπιση όλων των αισθητικών προβλημάτων που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα. Για το λόγο αυτό, οι οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο για την κορυφαία ποιότητα, την καινοτομία, την αξιοπιστία αλλά και την εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Η Prodermage είναι επίσημος αντιπρόσωπος για τα SOTHYS προϊόντα στην Ελλάδα και άλλων μεγάλων οίκων προϊόντων ομορφιάς. Τα SOTHYS προϊόντα διανέμονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε ινστιτούτα αισθητικής και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τους συνεργάτες μας.

To έμπειρο προσωπικό μας που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και εξειδικευμένους αισθητικούς είναι σε θέση να σας παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου αλλά και να σας δώσει συμβουλές marketing για την επιχείρησή σας.
Η PRODERMAGE όμως δεν σταματάει εδώ. Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, αναζητάμε διαρκώς καινοτόμες ιδέες και προσιτές λύσεις που θα σας κάνουν να διακριθείτε και να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας μέσα από όποιο επαγγελματικό χώρο δραστηριοποιήστε (ινστιτούτα αισθητικής, SPA, ιατρεία με υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος).

Κλείστε ένα ραντεβού γνωριμίας σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη μας για να ξεκινήσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Eπισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των γαλλικών προϊόντων SOTHYS.