Η χρήση των κλασικών αντισηπτικών με αλκοόλη και των απολυμαντικών επιφάνειας αποτελεί παρελθόν.

Γνωρίστε την νέα τεχνολογία της ZOONO!
Το αντισηπτικό χεριών ZOONO ΗΑΝD SANITIZER και το απολυμαντικό επιφανειών ΖΟΟΝΟ ΜICROBE SHIELD περιέχουν απιονισμένο νερό, μαζί με τον αντιμικροβιακό παράγοντα Quaternary Ammonium που προέρχεται από τη φυσική άμμο.

Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία της συνθετικής του διαδικασίας που το καθιστά ενεργό ώστε να καταπολεμά τους παθογόνους παράγοντες για μεγάλη χρονική περίοδο.Οταν εφαρμόζεται πάνω στα χέρια ή σε μια επιφάνεια και στεγνώσει, αφήνει ένα μονο-μοριακό στρώμα “πρόσδεσης”, που σχηματίζει ένα φραγμό από θετικά φορτισμένα αιχμηρά σωματίδια που προσελκύουν και διαρρηγνύουν τα   κυτταρικά τοιχώματα των αρνητικά φορτισμένων παθογόνων, μεταξύ των οποίων και του COVID-19 με αποτέλεσμα την μηχανική εξολόθρευσή τους. Ο χρόνος δράσης μετά από μια μόλις εφαρμογή είναι 24 ώρες για τα χέρια και τουλάχιστον 30 μέρες για τις υπόλοιπες επιφάνειες, χωρίς να επηρεάζεται από  τον  καθαρισμό, όπως π.χ. πλύσιμο των χεριών.

• Με αποδεδειγμένα τεστ αποτελεσματικότητας για δράση κατά του COVID-19 > 99.9%!
• Mε τις πιστοποιήσεις FDA, EPA, TGA ERMA, την έγκριση NZFSA για την ανθρώπινη ασφάλεια και την ασφάλεια των ζώων
• Εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ
• Φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα

Hand Sanitizer
(αντισηπτικό χεριών)

1 δόση από το ZOONO HAND SANITIZER ισοδυναμεί περίπου με 200 χρήσεις του παραδοσιακού αντισηπτικού!
Εφαρμόστε μια καλή στρώση καλύπτοντας όλη την επιφάνεια των χεριών και αφήνετε για λίγο να στεγνώσει. Η επίστρωση που δημιουργείται δεν λερώνει, είναι δερματολογικά ελεγμένη, έχει 24ωρη δράση που παραμένει ακόμη και με το πλύσιμο των χεριών και είναι απόλυτα φιλική προς το δέρμα.
Σε συσκευασία των 100ml και 250ml

Microbe Shield
(απολυμαντικό επιφανειών)

Εφαρμόστε το απολυμαντικό πάνω στην κοινόχρηστη επιφάνεια (π.χ. πόμολα, χειριστήρια, έπιπλα) σε μια καλή και ομοιόμορφη στρώση και αφήστε λίγα λεπτά για να στεγνώσει. Η δράση του προϊόντος παραμένει ενεργή για 30 ημέρες ακόμη και μετά τον καθημερινό συνηθισμένο καθαρισμό. Το προϊόν είναι μη τοξικό, απόλυτα ασφαλές, δεν λερώνει και είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες.

Σε συσκευασία 1lt και 5lt

Διάθεση για τα Κέντρα Αισθητικής και τα SPA

• Δείτε τις εγκρίσεις ΕΟΦ:
  1. Hand Sanitizer
  2. Microbe Shield
• Δείτε τα αποτελέσματα της δοκιμής των προϊόντων ZOONO ενάντια στον COVID-19 εδώ