Γκρι, αδιάβροχο μολύβι ματιών για έντονο βαθύ βλέμμα με “vinyl” αποτέλεσμα. Με απαλή υφή  που “λιώνει” ,επιτρέπoντας την εύκολη εφαρμογή με ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε το και σαν μολύβι Khol. Στην απόχρωση 50 gris d’hiver.

Mολύβια φρυδιών για καλοσχηματισμένα τόξα και «γέμισμα» των κενών με αποτέλεσμα «πούδρας» για ένα φυσικό look, με μια κίνηση , χωρίς να δημιουργούνται σβώλοι. Στις αποχρώσεις 10 taupe/20 brun.

Σκιά ματιών σε μορφή μηχανικού μολυβιού, με ενσωματωμένη ξύστρα και ελαφρά στρογγυλεμένη μύτη ακριβείας για έντονο smoky αποτέλεσμα που διαρκεί, με μια κίνηση. Στην απόχρωση 30 kaki smoky.

Kρεμώδες και ελαφρύ κραγιόν για καθημερινή χρήση, με υφή που “λιώνει”, glossy αποτέλεσμα, ελαφριά κάλυψη, φρουτώδες άρωμα και ενυδατικό-θρεπτικό αποτέλεσμα που διαρκεί για 8 ώρες. Εμπλουτισμένο με βούτυρο mango, omega 3,6 και 9 που σμιλεύει και αναζωογονεί τα χείλη. Στην απόχρωση 133 rouge latin.

Κραγιόν σε μορφή στυλό, με κρεμώδη υφή, εξαιρετική κάλυψη και μεταξένιο ματ αποτέλεσμα. Με ελαφριά υφή που δεν “βαραίνει” τα χείλη. Σε chic κόκκινη απόχρωση 10 rouge rock.