Youth Protective Cream SPF 50

Aντιηλιακή πολύ υψηλής προστασίας με φίνα μη κολλώδη υφή, αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB νέας γενιάς με εξαιρετική φωτοσταθερότητα για βέλτιστη φωτο-άμυνα, εμπλουτισμένη με συστατικά όπως golden seaweed και butterfly bush flower, αναγνωρισμένα για τη ανθεκτικότητά τους απέναντι στην έκθεση στον ήλιο καθώς και έλαιο buriti με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το εξωτικό άρωμα από το άνθος tiaré και η βανίλια “ξυπνούν” μια έντονη καλοκαιρινή διάθεση. Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο πρόσωπο και σε ευαίσθητες περιοχές (ώμοι, ντεκολτέ). Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Η Sothys στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευθύνης για τη διάσωση της βιοποικιλότητας των ωκεανών ,συνεργάζεται με τον οργανισμό Ténaka για την αναγέννηση των κοραλλιογενών υφάλων στη περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Youth Protective oil SPF 30

Αντιηλιακό υψηλής προστασίας σε μορφή ξηρού ελαίου για όλη την οικογένεια* που απορροφάται άμεσα, με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB νέας γενιάς εξαιρετικής φωτοσταθερότητας, για βέλτιστη φωτο-άμυνα που χαρίζει λάμψη και απόλυτη προστασία στην επιδερμίδα. Με συστατικά όπως το golden seaweed και το buriti oil για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και άρωμα που “ξυπνά” μια έντονη καλοκαιρινή διάθεση, είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα ρούχα.
*από την ηλικία των 13 ετών
Η Sothys στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευθύνης για τη διάσωση της βιοποικιλότητας των ωκεανών ,συνεργάζεται με τον οργανισμό Ténaka για την αναγέννηση των κοραλλιογενών υφάλων στη περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Hydra-protecting face cream SPF15

Ενυδατική προστατευτική κρέμα από τη σειρά Athletics της SOTHYS, που υποστηρίζει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της άσκησης από την εφίδρωση, την αφυδάτωση, την έκθεση στη UV ακτινοβολία, αλλά και καθημερινά, από την έκθεση του δέρματος στο μπλε φως (οθόνες υπολογιστών, smartphone κ.τ.λ.)

Protective Youth Fluid SPF 50

Ο καθημερινός σας σύμμαχος για τη προστασία απέναντι στην UV ακτινοβολία, την πρόληψη σχηματισμού σκούρων κηλίδων και τη φωτογήρανση, για μια νεανική επιδερμίδα όλο το χρόνο. Στην καρδιά αυτού του λεπτόρρευστου προϊόντος βρίσκονται συστατικά όπως το οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας, η νιασιναμίδη, το σύμπλεγμα Hydra-plumping και τα φίλτρα UVA – UVB.Απλώστε κάθε πρωί στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια μετά την κρέμα φροντίδας. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια. Επαναλάβετε τακτικά. Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα.