After sun youth cream FACE

Kρέμα με λεπτή υφή, με αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, κατάλληλη για την ανακούφιση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά τη παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Με οργανικό εκχύλισμα λευκής τσουκνίδας που καταπολεμά τις συνέπειες της φωτογήρανσης, aloe vera και έλαιο buriti, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα (ακόμη και στο περίγραμμα των ματιών) , το λαιμό και το ντεκολτέ. Σε πιο παχιά στρώση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα νυκτός για ακόμη πιο έντονη αίσθηση ανακούφισης. Αφήστε να δράσει για 10’ και αφαιρέστε τη περίσσεια ποσότητα.

Η Sothys στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευθύνης για τη διάσωση της βιοποικιλότητας των ωκεανών, συνεργάζεται με τον οργανισμό Ténaka για την αναγέννηση των κοραλλιογενών υφάλων στη περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Soothing after sun milk BODY

Γαλάκτωμα σώματος με ρευστή και ταυτόχρονα θρεπτική υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζει δροσιά και ενυδάτωση μετά από την έκθεση στον ήλιο, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από το ελαφρύ ηλιακό έγκαυμα. Με aloe vera, golden seaweed και έλαιο buriti μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παχιά στρώση , στη περίπτωση ερυθήματος οπότε και παραμένει στη περιοχή για 10’. Με διακριτικό άρωμα, το προϊόν αυτό θα προστατεύσει και θα αναδείξει τη μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας σας.

Η Sothys στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευθύνης για τη διάσωση της βιοποικιλότητας των ωκεανών, συνεργάζεται με τον οργανισμό Ténaka για την αναγέννηση των κοραλλιογενών υφάλων στη περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Shimmering Oil Face & Body

Περλέ έλαιο με σατινέ υφή, περιέχει shea και buriti oil που θρέφουν την επιδερμίδα και παρέχουν αντιοξειδωτική δράση, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν ακαταμάχητη λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα.
Δεν αποτελεί προϊόν αντιηλιακής προστασίας. Δεν περιέχει SPF.
Τρόπος εφαρμογής: Aνακινήστε πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε σε όλο το σώμα ή τοπικά σε περιοχές όπως το ντεκολτέ ή τα μάγουλα για περισσότερη λάμψη.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα μαλλιών. Σε αυτή τη περίπτωση εφαρμόστε 5΄ με 10’ πριν το λούσιμο. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μόνο στις άκρες των μαλλιών.

Η Sothys στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευθύνης για τη διάσωση της βιοποικιλότητας των ωκεανών ,συνεργάζεται με τον οργανισμό Ténaka για την αναγέννηση των κοραλλιογενών υφάλων στη περιοχή της χερσονήσου της Μαλαισίας.