Energizing day cream

Energizing day cream

Η κρέμα αυτή χάρη στο εκχύλισμα σιβηρικού ginseng που περιέχει θα σας χαρίσει φωτεινότητα, λάμψη και νεανικότητα.Κατάλληλη για κανονικές- μικτές επιδερμίδες.

Energizing comfort day cream

Energizing comfort day cream

Η κρέμα αυτή χάρη στο εκχύλισμα σιβηρικού ginseng που περιέχει θα σας χαρίσει φωτεινότητα, λάμψη και νεανικότητα.Κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες με τάση ξηρότητας.

Energizing night cream

Εnergizing night cream

Kρέμα νυκτός που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα χάρη στο εκχύλισμα του σιβηρικού ginseng, στο γλυκολικό οξύ και στο εκχύλισμα sophora που περιέχει. Απομακρύνει τις τοξίνες που συσωρεύονται κατά τη διάρκεια της νύκτας για να σας αποκαλύψει το πρωί ένα πρόσωπο γεμάτο φωτεινότητα και λάμψη.Κατάλληλη για όλους τους τύπους.

Energizing booster serum

Εnergizing booster serum

Aυτό το serum με την εξαιρετικά ελαφριά υφή θα ενεργοποιήσει τα αποθέματα ενέργειας της επιδερμίδας, θα διορθώσει τις ατέλειες και θα σας χαρίσει ομοιογένεια και λάμψη.Κατάλληλο για όλους τους τύπους.

Energizing radiance

Energizing radiance ampoules

Αμπούλες λάμψης που δρουν άμεσα σαν διάφανη μάσκα που θα ‘σβήσει’ τα ίχνη της κούρασης και των ρυτίδων στη στιγμή.Εφαρμόστε τη πάνω από την κρέμα προστασίας και θα σας χαρίσει τόνωση και λάμψη.

correcteur_energisant

Instant energizing corrector

Διορθωτικό ατελειών που με μια κίνηση κάνει ομοιογενή την επιδερμίδα με λεία και βελούδινη όψη χάρη στο εκχύλισμα μανιόκας και στο σιβηρικό  ginseng. Eφαρμόστε το πάνω από την κρέμα προστασίας και πριν το make up ή και μόνο του, αν δεν κάνετε μακιγιάζ για φωτεινότητα και λείανση στη στιγμή.Κατάλληλο για όλους τους τύπους.