Εnergizing serum

Iσχυρό αποτοξινωτικό κοκτέιλ με εξαιρετικά ελαφριά υφή, που ενεργοποιεί τη δράση των προιόντων της καθημερινής περιποίησης, για την αύξηση της ζωτικότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο και το λαιμό κάτω από την καθημερινή κρέμα περιποίησης. Περιέχει το δυναμικό εκχύλισμα από οργανικό eldberry, εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και αποτοξινωτικά πεπτίδια για την απόλυτη προστασία από τις φθορές που προκαλεί η μόλυνση στην επιδερμίδα.

Depolluting youth cream

Εξισορροπιστική κρέμα του μικροβιώματος της επιδερμίδας, που διαταράσσεται από τις συνέπειες της μόλυνσης. Η δράση της αντιμετωπίζει τις καθημερινές επιθέσεις, προσφέρει λάμψη στην κουρασμένη και άτονη επιδερμίδα και περιορίζει σημαντικά τη φθορά από τους ρυπογόνους παράγοντες της ατμόσφαιρας. Mε εκχύλισμα από οργανικό elderberry, εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και αποτοξινωτικά πεπτίδια που θα αναζωογονήσουν άμεσα το δέρμα σας. Για πρωί και βράδυ, κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες.

Protecting depolluting essence

Eνσωματώστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν στην τελετουργία της καθημερινής σας περιποίησης, που λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα κατά της περιβαλλοντικής μόλυνσης. Με ειδικό ρύγχος που παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα προστασίας, θα «τυλίξει» την επιδερμίδα με ένα ενυδατικό πέπλο. Λίγες σταγόνες από αυτό το essence με τη μοναδική υφή στην παλάμη σας, αρκούν για να το απλώσετε στο πρόσωπο και το λαιμό με ελαφρά χτυπηματάκια. Θα το χρησιμοποιήσετε την ημέρα μετά την κρέμα για προστασία και το βράδυ πριν την κρέμα, για να ενισχύσετε την προστατευτική ικανότητα της επιδερμίδας.

Energizing radiance ampoules (μόνο στην καμπίνα – δεν είναι για μεταπώληση)

Αμπούλες ενεργοποίησης/λάμψης που δημιουργούν μια διάφανη μάσκα λείανσης/σύσφιξης. Εκτός από το εκχύλισμα οργανικού elderberry, το εκχύλισμα ρίζας οργανικού ginseng και τα αποτοξινωτικά πεπτίδια, περιέχει  εκχύλισμα beech bud και βιοίνες αμυγδάλου. Εφαρμόζεται μετά την κρέμα ημέρας και μπορεί να αναμειχθεί με το make up για ένα άψογο αποτέλεσμα.